Buurtkamer De Moddermolen

Buurtkamer De Moddermolen, vlak bij de Nieuwmarkt in Amsterdam, is onze gezellige buurtkamer voor mensen die behoefte hebben aan steun, gezelschap en creativiteit. Hier ontmoeten ze elkaar, delen samen verhalen en eten een betaalbare maaltijd. Onze collega’s luisteren en bieden begeleiding aan de bezoekers tijdens de (buurt)activiteiten.

Creatief in het atelier

De Living Art Gallery Amsterdam (LAGA) heeft de Buurtkamer als uitvalsbasis. Dit is een atelier waar bezoekers hun creativiteit ontdekken door bijvoorbeeld te schilderen, schrijven, muziek te spelen of sieraden te maken.

De buurtlunch

Op vrijdagmiddag is onze gezellige buurtlunch: samen eten, samen zijn. De bezoekers kunnen hun belevenissen met elkaar delen of iets voordragen.

Digitale vaardigheden 

We bieden cursussen digitale vaardigheden voor beginners en gevorderden.

Praktische informatie

De buurtkamer is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 uur.

Koffie en thee staan altijd klaar!

Buurtkamer De Moddermolen
Moddermolenstraat 26, Amsterdam
E-mail: Moddermolenstraat@permens.nl
Tel: 088-4454300

De Moddermolen op Facebook

Als vrijwilliger aan de slag

Buurtkamer De Moddermolen is altijd op zoek naar mensen met creatieve en verbindende ideeën om onze missie te ondersteunen. We zoeken mensen die samen met ons willen bouwen aan een community voor mensen die naar elkaar omkijken en elkaar verder brengen. Wil jij als vrijwilliger aan de slag en hieraan bijdragen? Kijk dan hier.