Buurtkamer Kostelijk

Buurtkamer Kostelijk is onze levendige, huiselijke buurtkamer aan de Kostverlorenkade in Amsterdam Oud-West. Iedereen is hier welkom!

Deze buurtkamer is ontstaan uit een initiatief van een zelfhulpgroep en draait op vrijwilligers: de eigen bezoekers. Ons begeleidende team luistert en helpt waar nodig bij het opzetten van activiteiten in de buurtkamer. We creëren samen met vrijwilligers en de leden van Comité Kostelijk een veilige omgeving waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Bezoekers komen hier voor de gezelligheid, een gesprek, een betaalbare hap, steun en plezier. Ze kunnen hier kiezen uit een ruim aanbod aan creatieve activiteiten: theater, schilderen en muziek.

Praktische informatie

De buurtkamer is doordeweeks open van 11:00-16:00 uur en ook elke zondag van 12:00-16:00 uur. Thee en koffie staan klaar! 

Buurtkamer Kostelijk
Tweede Kostverlorenkade 15
1052 RL Amsterdam
E-mail: info@buurtkamerkostelijk.nl
Tel: 088-4454162

Buurtkamer Kostelijk heeft een eigen website  en Facebook-pagina voor en door bezoekers, met een agenda, een overzicht van alle activiteiten, sfeerbeelden en actuele openingstijden. 

Buurtkamer Kostelijk op Facebook    Website Buurtkamer Kostelijk

Als vrijwilliger aan de slag

Buurtkamer Kostelijk is altijd op zoek naar mensen met creatieve en verbindende ideeën om onze missie te ondersteunen. We zoeken mensen die samen met ons willen bouwen aan een community voor mensen die naar elkaar omkijken en elkaar verder brengen. Wil jij als vrijwilliger aan de slag en hieraan bijdragen? Kijk dan hier.