Vacature-categorie: Stages & vrijwilligers

Je leest hier meer over onze stageplekken. Wil je je aanmelden, schrijf ons dan een motivatiebrief en sluit je cv bij. Ook fijn en handig als je het aantal uren dat je moet maken en de stageperiode meestuurt.

Stage bij perMens betekent werken met mensen met meervoudige problematiek die aan de rand van de samenleving leven. Dat is niet niks. Daarom bieden we goede begeleiding en werken we goed samen met jou om te zorgen dat je met de juiste mindset aan het werk bent.

Mbo-stage

Volg je een mbo-opleiding op niveau 3 of 4 van een opleiding in de sector zorg en welzijn? En zoek je een stage voor derde of vierde studiejaar? Dan kun je bij perMens stagelopen als:

  • Ambulant begeleider
  • Ondersteunend begeleider
  • Activiteitenbegeleider/ medewerker dagbesteding

Je vindt hier meer informatie over straathoekwerk, begeleid wonen en beschermd wonen.

Aanmelden
Mail via werving@permens.nl. Schrijf ons een motivatiebrief en sluit je CV bij. Belangrijk om ook het aantal uren dat je moet maken en stageperiode aan te geven in je motivatie.

Checklist voor een mail naar perMens

– naam, adres, woonplaats
– welke studie volg je?
– Voor welk studiejaar zoek je een stageplek?
– Wat is je stageperiode?
– gaat het om een meeloopstage of moet je een opdracht/onderzoek doen?

Hbo-stage

Volg je een studie in de richting van Social Work / Pedagogiek / of een andere opleiding in de richting van zorg en welzijn? En zoek je een stage? Zoek je een stage van minimaal 16-24 uur per week? Dan kun je bij perMens de volgende stages doen:

  • Ambulant Begeleider
  • VIA medewerker
  • Straathoekwerker

Voor meer informatie mail je naar werving@permens.nl

Aanmelden
Mail via werving@permens.nl. Schrijf ons een motivatiebrief en sluit je cv bij. Belangrijk om ook het aantal uren dat je moet maken en stageperiode aan te geven in je motivatie.

 Stage overeenkomst

Loop je stage bij perMens dan ontvang je een stage overeenkomst met daarbij behorende stagevergoeding van 350 euro bruto op basis van 32 uur (zowel mbo als hbo).

Minimale duur en vaste dagen

Stages bij perMens duren ten minste 10 maanden. Ook andere stageplaatsen kunnen een minimum duur hebben. Sommige stageplekken zijn gebonden aan één of meer vaste dagen per week. Doe navraag bij de stageplaats voor de details.

Instroom momenten

Vrijwel altijd is instroom mogelijk in aan het begin van het schooljaar en in februari.

Maatwerk

Staat jouw opleiding hier niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd in perMens dan moedigen we je aan om contact met ons op te nemen. We staan zeker open om af te wijken.  Neem dan contact op met onze stagecoördinator en we kijken of er een mogelijkheid is. Mail naar werving@permens.nl

Erkend leerbedrijf

Permens is een erkend leerbedrijf, aangesloten bij SBB.

Meer weten?

Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Bellen doe je naar 088-4454000.

Mailen doe je naar werving@permens.nl ovv stage