Vacature-categorie: Stages & vrijwilligers

Stagiair Ambulant

16-32 uur | Amsterdam en omstreken

Als stagiair persoonlijk begeleider werk jij met volwassenen die jouw hulp en ondersteuning nodig hebben om toe te werken naar het behouden en vergroten van zelfregie en zelfredzaamheid. De onderliggende problematiek is uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan problematiek zoals psychiatrische- psychosociale- en verslavingsproblematiek of een combinatie daarvan. Voor elke cliënt ben jij tussen de 1 à 2 uur per week aanwezig op zijn of haar woonplek en omgeving. Dit kan zijn in zijn of haar woning in de wijk of op één van onze 24-uurs locaties. Je werkt ambulant en organiseert je werkzaamheden en afspraken zo dat cliënten de begeleiding krijgen die ze nodig hebben Je bent flexibel in je werktijden; het is geen 9 to 5 job!

Lees meer

Stagiair Straathoekwerk

24-32 uur | Amsterdam en omstreken

Straathoekwerk is contact leggen en een vertrouwensband opbouwen met jongeren in hun eigen leefwereld. Deze jongeren hebben problemen op verschillende gebieden in hun leven en staan niet direct open voor hulp.

Het is een unieke aanpak waarbij wordt samengewerkt met andere organisaties in de wijk. De straathoekwerker is de schakel tussen de jongeren en reguliere hulpverlening.

Lees meer