Vacature-categorie: Straathoekwerk

Meidenveldwerker

16 uur | Amsterdam West

Als meidenveldwerker leg je contact met risicomeiden in de wijk, je bouwt een vertrouwensband met ze op en motiveert ze om hun kansen te zien en te willen waarmaken. Je gaat proactief op zoek naar onze doelgroep; je bent op straat of op plekken waar meiden zich bevinden. Je begeleidt de meiden individueel of groepsgewijs op locatie.

Lees meer

Straathoekwerker

36 uur | Amsterdam Nieuw-West Slotervaart

Als Straathoekwerker Jeugd, werk je gebiedsgericht en benader je jongeren op een proactieve manier (presentiebenadering). Deze jongeren hebben problemen op verschillende gebieden in hun leven en zijn vaak in groepen aanwezig op straat of andere plekken in de wijk. Ze staan niet direct open voor hulp en begeleiding en de reguliere hulpverlening heeft deze jongeren onvoldoende in beeld. Jij leert ze kennen, bouwt vertrouwen op en ziet en gelooft in hun kansen. Het is jouw doel om deze jongeren te bereiken een begeleidingstraject te starten. Jij bent grotendeels de schakel tussen de jongeren en de reguliere hulpverlening, scholing of werk.

Lees meer

Veldwerker dak- en thuisloze volwassenen

32 of 36 uur | Amsterdam Centrum

Spreekt bezoeken aan politiebureaus, isoleercellen en klinieken jou aan? Ben jij avontuurlijk en wil je geen dag hetzelfde, dan is deze uitdagende baan geschikt voor jou. Omdat we met mensen werken met een veelvoud aan complexe problematiek, is iedere casus weer een uitdaging. Wil jij kennismaken met een sociale kaart die de reguliere kaarten overstijgt, dan ben jij bij Veldwerk Amsterdam op de goede plek.

Lees meer