Vacature-categorie: Wonen

Praktijkonderzoeker

12 uur | Amsterdam Oost en Zuidoost

Vind jij het leuk om praktijkgericht onderzoek te doen in een dynamisch werkveld naar maatschappelijke vraagstukken? Ben jij goed overzicht creëren in complexe situaties? Ben jij bedreven in of wil je je ontwikkelen in praktijkgericht onderzoek met en voor het werkveld? Vind jij het ontrafelen van complexe vraagstukken interessant en heb je ideeën over hoe ideeën te implementeren in de praktijk of in beleid?

Wij zijn op zoek naar een praktijkonderzoeker (junior) voor 12 uur.

Lees meer

Zorgcoördinator

32 uur | Woonlocatie Jan Rebelstraat Nieuw West

Ga jij bij ons aan de slag als Zorgcoördinator op onze woonlocatie in Amsterdam Nieuw West?

Ben jij geïnteresseerd in de mens achter het gedrag? Op zoek naar kansen en uitdagingen? Heb je affiniteit met de doelgroep complexe volwassenen in combinatie met een groot hart voor mensen in een zeer kwetsbare positie? Gaat organiseren je eenvoudig af, denk je graag mee in zaken nog beter te maken en vind je het leuk om collega’s te coachen?

Reageer dan snel op deze functie!

Lees meer

Ambulant Begeleider West

32 uur | Amsterdam West

Tijdens wekelijkse bezoeken aan huis begeleid je een bewoner richting een zo zelfstandig mogelijk leven. Daarbij bepaal je zo min mogelijk voor de bewoner, maar laat je de bewoner zelf regie nemen en zijn eigen doelen bepalen. Je bent veel op pad in een week: je hebt bewoners die een eigen huis hebben en bewoners die een woonvoorziening van perMens huren. Je kunt goed schakelen tussen verschillende omstandigheden en verschillende belangen, zoals het belang van de bewoner, de organisatie of van de woningbouwvereniging.

Lees meer

Gedragsdeskundige

24-28 uur | Amsterdam Nieuw-West, locatie Jan Rebelstraat en Amsterdam Noord, locatie G.J. Scheurleerweg

Wil jij als Gedragsdeskundige een waardevolle bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteit van zorg aan onze cliënten? We zijn op zoek naar een enthousiaste professional om ons team bij perMens te versterken!

Als inhoudelijk expert adviseer je onze begeleiders de juiste aanpak te kiezen bij het omgaan met complex gedrag. Dit doe je onder andere door functionele diagnostiek aan te bieden, bejegeningsadvies te geven en deel te nemen aan casuïstiekbesprekingen.

Lees meer