Iedereen doet ertoe. We luisteren naar jouw verhaal. Jouw stem is belangrijk. Praat mee!

Bij perMens heb je veel invloed op de gang van zaken. Dat is belangrijk, want er worden veel beslissingen genomen die van invloed zijn op jouw dagelijks leven. Je kunt bijvoorbeeld meepraten via de medezeggenschapsraad.
Lees meer
Alle vacatures
Ieder onderdeel van perMens heeft een eigen kerngroep. In een kerngroep zitten bijvoorbeeld bewoners van een locatie, bezoekers van een buurtkamer of jongeren die begeleiding krijgen van perMens. Ze komen op voor de belangen van hun medebewoners of medecliënten en zetten onderwerpen op de agenda die bewoners of cliënten graag verbeterd willen hebben.
Lees meer
Alle vacatures
Hoe goed doet perMens het? Ben je tevreden over hoe medewerkers met je om gaan? Wat vind je van de locatie? Dit onderzoeken cliënten in het cliënttevredenheidsonderzoek PAja! Met PAja! brengen cliënten (on)tevredenheid in kaart en verzamelen ze suggesties voor verbetering.
Lees meer
Alle vacatures
Tapster is een online platform voor alle kerngroepen, de Centrale Medezeggenschapsraad en alle cliënten en vrijwilligers van perMens.
Lees meer
Alle vacatures
Soms loop je tegen zaken aan die je niet in je eentje kunt oplossen. Je bent ontevreden over iets. Of je hebt een probleem met een medewerker waar je niet uitkomt. Lees hier wat je dan kunt doen.
Lees meer
Alle vacatures