Werken bij Gelijkwaardig, toegankelijk, oplossingsgericht en betrouwbaar. Dat is waar wij voor staan én wat we zoeken in jou!

Wil jij van betekenis zijn voor mensen in kwetsbare situaties? Werk je graag in een organisatie met korte lijnen en slagkracht? In een divers team met expertise en vakmanschap? Kom dan werken bij perMens. Wij zoeken mensen die zich met hart en hoofd inzetten voor kwetsbare jongeren en volwassenen. Mensen die kennis en ervaring hebben of dit graag willen ontwikkelen. Bekijk direct onze vacatures. Zit er geen passende vacature bij, maar wil je wel van betekenis zijn? Ook dan ontmoeten we je graag! Mail ons op werving@permens.nl
Lees meer
Alle vacatures
Ons werk is mensenwerk. En ieder mens is uniek. Om goed aan te sluiten bij de mensen die je ondersteunt, moet je creatief zijn, soms buiten kaders werken en jezelf kwetsbaar durven opstellen. Bij perMens creëren we een werkomgeving waarin dat kan. Je krijgt veel kansen én verantwoordelijkheid om te doen wat nodig is. We zorgen voor goede ondersteuning. Door persoonlijke intervisie, intercollegiaal overleg én vakinhoudelijke ontwikkeling.
Lees meer
Alle vacatures
Hoe kun je het beste ontdekken wat werken bij perMens inhoudt? Door medewerkers te spreken! Lees hier interviews met onze collega’s. Wil je een van onze collega’s spreken over hun werk? Dat kan! Hun contactgegevens vind je onder het interview.
Lees meer
Alle vacatures