Werken bij perMens

perMens werkt voor en met mensen. Bij ons werken, begint bij jou als persoon. Met jouw tomeloze inzet begeleid je anderen. Met jouw persoonlijke eigenschappen, talent en expertise help je onze cliënten om de regie over hun leven terug te krijgen. Spreekt dit je aan? Lees dan verder over werken bij perMens of bekijk direct onze vacatures!

Over perMens

perMens is een welzijnsorganisatie in Amsterdam en omstreken. In situaties waarin mensen het zelf niet meer redden, staan wij naast hen. Samen bekijken we wat nodig is om weer op eigen benen te staan.

We werken gebiedsgericht met jongeren, volwassenen en gezinnen. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteunen bij problemen op sociaal, juridisch of financieel gebied en bij problemen rond onderwijs en gezondheid. Ook organiseren we allerlei actieve vormen van dagbesteding.

We werken op basis van drie pijlers:

Gelijkwaardigheid

We geloven in gelijke kansen voor iedereen. We worden niet allemaal met dezelfde kansen geboren. Waar je wieg staat maakt wel degelijk uit.

Oplossingsgericht

We hebben oog voor wat speelt in de maatschappij en doen wat nodig is voor de mensen die wij begeleiden. Ook als de oplossing buiten de kaders ligt.

Toegankelijk

perMens werkt in het hart van de samenleving. We komen bij mensen thuis, we ontmoeten elkaar in onze woonvoorzieningen, de buurtkamers of op straat.

Betrouwbaar

We zijn transparant in ons handelen en we komen onze afspraken na.

perMens werkt in het hart van de samenleving. Met onze gebiedsgerichte aanpak ontmoeten  we veel mensen: bij hen thuis, in onze woonvoorzieningen, in de buurtkamers of op straat.

We hebben oog voor wat speelt in de maatschappij en doen wat nodig is voor de mensen die wij begeleiden. We erkennen de problemen en richten ons op de mens met al zijn unieke talenten en mogelijkheden. We stimuleren onze cliënten om in beweging te komen. Iedere stap telt, groot of klein. Zolang je ‘m maar zet. Daar gaan we voor, met elkaar.

Vacatures

Spreekt onze gebiedsgerichte aanpak jou aan? Passen onze pijlers goed bij jouw karakter? Bekijk dan hier onze vacatures: