Werken bij perMens

PerMens werkt voor en met mensen. Bij ons werken, begint bij jou als persoon. Met jouw tomeloze inzet begeleid je anderen. Met jouw persoonlijke eigenschappen, talent en expertise help je onze cliënten om de regie over hun leven terug te krijgen. Spreekt dit je aan? Lees dan verder over werken bij perMens of bekijk direct onze vacatures!

Over perMens

perMens is een welzijnsorganisatie in Amsterdam en omstreken. In situaties waarin mensen het zelf niet meer redden, staan wij naast hen. Samen bekijken we wat nodig is om weer op eigen benen te staan.

We werken gebiedsgericht met jongeren, volwassenen en gezinnen. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteunen bij problemen op sociaal, juridisch of financieel gebied en bij problemen rond onderwijs en gezondheid. Ook organiseren we allerlei actieve vormen van dagbesteding.

We werken op basis van drie pijlers:

In de buurt

perMens werkt in het hart van de samenleving. We komen bij mensen thuis, we ontmoeten elkaar in onze woonvoorzieningen, de buurtkamers, of op straat. Met onze buurtgerichte aanpak bouwen we voortdurend aan ons netwerk en versterken we het contact met onze cliënten en met elkaar. Onze cliënten stimuleren we eveneens om hun netwerk te versterken of ontwikkelen.

Oplossingsgericht

We kijken om ons heen, in de buurt, in Amsterdam en daarbuiten. We hebben oog voor wat speelt in de maatschappij en doen wat nodig is voor mensen die wij begeleiden. Ook als de oplossing net buiten de kaders ligt. Een rauw randje of sprong in het diepe? Daar schrikken wij niet van.

Vasthoudend

Een welzijnsorganisatie is geen gebouw, en een mens is geen dossier. Wij erkennen de problemen en richten ons op de mens met al zijn unieke talenten en mogelijkheden. We luisteren en staan naast de cliënt zolang dat nodig is. We houden vast en stimuleren onze cliënten om in beweging te komen. Iedere stap telt, groot of klein. Zolang je ‘m maar zet. Daar gaan we voor, met elkaar.

perMens werkt in het hart van de samenleving. Met onze gebiedsgerichte aanpak ontmoeten  we veel mensen: bij hen thuis, in onze woonvoorzieningen, in de buurtkamers of op straat.

We hebben oog voor wat speelt in de maatschappij en doen wat nodig is voor de mensen die wij begeleiden. We erkennen de problemen en richten ons op de mens met al zijn unieke talenten en mogelijkheden. We stimuleren onze cliënten om in beweging te komen. Iedere stap telt, groot of klein. Zolang je ‘m maar zet. Daar gaan we voor, met elkaar.

Vacatures

Spreekt onze gebiedsgerichte aanpak jou aan? Passen onze pijlers goed bij jouw karakter? Bekijk dan hier onze vacatures: