Dagbesteding

Aan de slag met de nodige begeleiding: Meerdere initiatieven van perMens maken dit mogelijk. We bieden uiteenlopende en creatieve dagbesteding zowel op onze woonlocaties als op de Stadsboerderij Osdorp.  De begeleiding wordt gedaan door een activiteitenbegeleider van perMens. Stadsboerderij Osdorp is een groen experiment in Osdorp, een ontmoetingsplek voor buurtgenoten. Zie verder www.stadsboerderijosdorp.nl.

Daarnaast hebben we Workforce en Greenforce, projecten die bijdragen aan een schonere en groenere leefomgeving. Deze projecten bieden structuur, geven een ritme aan de dag en versterken de sociale vaardigheden. Deelnemers zijn mensen die vallen in de OGGZ-doelgroep: mensen die worstelen met ernstige verslaving, psychische problemen en schulden. Zij nemen middels deze projecten een volgende stap richting werk.

Workforce: een schoner Amsterdam

Workforce is een dagbestedingsproject van perMens. De deelnemers aan dit project helpen om de stad schoon te houden en krijgen van ons persoonlijke begeleiding. Zo houdt Workforce de openbare ruimtes schoon en ruimt papier en zwerfafval in straten en parken op. De deelnemers krijgen naast begeleiding ook een vergoeding voor hun inzet.

De twee Workforce-ploegen, Workforce Zuidoost en Workforce Centrum Noord, dragenzichtbaar bij aan de leefbaarheid van Amsterdam.

Greenforce: een groener Amsterdam

Greenforce werkt in het groen van Amsterdam. De deelnemers leren stapsgewijs de nodige vaardigheden. Ze hoeven dus (nog) geen groene vingers te hebben! Ze krijgen persoonlijke begeleiding van ons. Werken bij Greenforce versterkt de sociale vaardigheden en brengt structuur en ritme in de dag. De deelnemers dragen bij aan een groenere stad en krijgen een vergoeding voor hun inzet.